HYALUTIDIN HC kompleks

Tekući dodatak prehrani za pse i mačke za očuvanje zglobova i pomoć kod osteoartritisa. 

Ukusna spuspenzija na bazi meda (za ukus i antibakterijska svojstva) s dodanim aktivnim tvarima za zaštitu i obnovu zglobnih struktura (patentirani kompleks hijaulronske kiseline i hondroitina s dodatkom vitamina E) pogodna je za sve dobne uzraste i zdravstvena stanja pasa i mačaka (čak i za gastritičare i pankreatitičare). 

Hipoalergena formula. 

 Za koga? 

-štence gigantskih pasmina u rastu

-gravidne kuje i kuje dojilje

-oporavak nakon ortopedskih ozljeda

-prije i nakon ortopedskih zahvata

-prevencija osteoartritisa

-očuvanje zglobnih struktura kod osteoartritisa

Doziranje: 

Vrlo jednostavno uz pomoć dozatora u paketu. 

Doziranje je po težini ljubimca, a ne postoji vremensko ograničenje za dužinu primjene.
Ako su prisutne degenerativne promjene na zglobovima Hyalutidin se može davati kontinuirano bez prekida.
Može se davati samostalno (direktno u usta) ili uz hranu.

Doze: .Za primjenu na usta kod pasa: male pasmine (do 10kg) 2ml/dan, srednje velike pasmine (10-30 kg) 4ml /dan, velike pasmine (30-50 kg) 6 ml/day, XXL psi (>50kg) 8 ml/dan. Za primjenu na usta kod mačaka: male pasmine (do 5kg) 1ml/dan, srednje velike mačke (5-10 kg): 2ml/dan, velike mačke (>10kg) 3ml/dan.

Kako djeluje?

Pomaže intrizični oporavak hrskavice, omogućava očuvanje pokretljivosti zgloba, visokoznost sinovijalne tekućine i ima protuupalni učinak (smanjivanje boli).

Zašto je HC kompleks posebnost na tržištu?

Samostalne molekule hijaluronske kiseline i hodnroitina su vrlo velike molekule u dugačkim lancima koje se, nakon dolaska u probavni sustav, apsorbiraju u jako niskom postotku (ispod 20%). Za preprarate koji nemaju HC komplekst to znači da je za terapijski učinak (dovoljnu akumulaciju u ciljnjim tkivima) potrebno dugo davanje (4 i više tjedana) i visoke doze.

Hyalutidin HC kompleks znači da su dugački lanci razbijeni, a velike molekule smanjene i spojene zbog čega je apsorpcija iz crijeva >99% nakon 1 primjene.
Upravo iz tog razloga kod Hyalutidina imamo brz i vidljiv učinak na zglobne strukture. 

osteoartritis